Roinfo.dk
  • Forside
  • Diverse nyheder
  • Kaproning
  • Coastal
  • Motionsturneringen
    • Stillingen
    • Information
    • Arkiv
    • Foto
  • LDK
  • Ergo
  • Kalender
    • Roarrangementer 2023
  • Facts
    • Danske Roklubber
    • Både
    • Om os

Præstø Roregatta

28/6/2015

0 Comments

 
Inden du "låner" tekst og/eller billeder, så spørg lige om lov. Tak
Picture
KVIKs kvinder kæmper hårdt på Præstø Fjord. Foto Leif Thygesen
Intens kamp om hver eneste centimeter og hvert eneste sekund

Af Leif Thygesen
På land var der sædvanlig god regattastemning, og det var som den gode regattastemning var iblandet lidt feriestemning. Efter Præstø Roregatta holder Langdistanceturneringen ferie frem til august. Men ferie, det var der under ingen omstændigheder på vandet. Der blev kæmpet indædt om hver eneste centimeter og hvert enkelte sekund. Det blev en forårsfinale med alt, hvad man kunne ønske sig.
Picture
Publikum sørgede (næsten uopfordret) for en god stemning ved målområdet ved at lave bølgen for de startende hold. Foto Leif Thygesen
Organisatorisk klappede alt perfekt. De flittige, rare og venlige Præstø-roere, i deres blå trøjer, sørgede for, at de mange gæster følte sig velkomne. Sandwichene var på størrelse med en god frokosttallerken, og grillpølserne gav endnu engang anledning til diskussion. Hvor får man de bedste grillpølser - i Sønderborg, Kolding eller i Præstø?

Det var en træt, men glad regattaleder, Martin Poulsen, der sent på aftenen kunne lade hvilen falde på og hygge sig sammen med kæresten og en pizza. Ja, selv regattasystemet var i forårshumør. Det kørte upåklageligt – lige indtil resultaterne af 25-kilometerløbene skulle leveres. Så brød serveren ned, og det gav en god halv times ventetid inden man kunne præsentere resultatet for de utålmodige roere. ”Der bør være en mulighed for at køre regattaprogrammet lokalt, så man ikke er afhængig af om nettet og serveren er nede”, sagde Martin Poulsen. Og dette gode råd sendes hermed videre.
Picture
Christian Barløse og Flemming Jensen sørgede for, at roinfo.dk kunne følge Præstø Roregatta på nærmeste hold. Tak til Christian og Flemming for en hyggelig dag i Præstø. Foto Leif Thygesen
Præstø Roklub havde investeret lidt mere i medaljerne end normalt, og det faldt i medaljetagernes smag. Det var flotte medaljer, der blev uddelt og de blev modtaget med glæde og stolthed.

Servicen var i højsædet, og Præstø Roklub havde skaffet roinfo.dk mulighed for at komme på vandet i en motorbåd bemandet af Christian Barløse og Flemming Jensen fra Præstø Sejlklub. Det blev en hyggelig dag på Præstø Fjord og omegn. Tak til Christian og Flemming for en hyggelig dag. 
Picture
Glade medaljetagere i 10-kilometer åben mix 1.division. Til venstre Viking (sølv) i midten Hellerup (guld) og til højre Københavns Roklub (bronze)
DSR sætter sig fast på tronen i de to DM klasser
Betingelserne for langdistancekaproning var fine på Præstø Fjord, der bød på svag vind og lettere overskyet. På den lange tur fik deltagerne mulighed for at prøve det hele: Fladt vand på fjorden og pænt store sidebølger i Østersøen langs med Feddet.

Den med spænding imødeset duel mellem DSR og Kalundborg faldt ud til studenternes fordel, og dermed kan DSR holde sommerferie på førstepladsen i mændenes klasse. Men intet er dog endnu afgjort.

Hos kvinderne leverede DSR W10 ligeledes varen, og hjemførte den anden sejr i træk. Det betyder, at også DSRs kvinder har sat sig til rette på førstepladsen i klassementet, inden det hele afgøres til august.

I mixklasserne blev det Roklubben Vikings dag. I 25-kilometer mix blev det til ”Hat Trick”. Sæsonens tredje sejr af tre mulige, mens man i 10-kilometer åben mix avancerede fra andenpladsen til førstepladsen i klassementet, og det selvom dagens regatta blev vundet af Hellerup Roklub – ikke Arne Månsson & Co., men af Weise & Co., der var ”på udflugt” fra herreklassen.
Picture
Der var pænt store sidebølger ved vendebøjen ved Feddet. Her ser det ud, som om bornholmerne Geert Olsen, Kurt Thorsen og Torben Vest Hansen er på vej til bunden, men en inrigger er en sødygtig båd, der sagtens kan klare lidt bølgegang. Foto Leif Thygesen
10-kilometer åben mix, 1. division. Knivskarp duel om guldet
Hellerup Roklub: Traberg, Gammeltoft og Weise var ”på udflugt” fra deres normale klasse – mændenes DM-klasse. Og det blev en udbytterig udflugt. Efter en intens kamp med Vikings Zangenberg, Sværke og Hansen kunne hellerupianerne trække sig sejrrigt tilbage til deres cykeltur til Sverige. Men det var tæt – kun fem sekunder skiller de to mandskaber – og fem sekunder kan man næsten altid finde et eller andet sted undervejs. Et lidt kikset skift eller et par tag, som ikke sidder helt som de skal, og så har guldmedaljen skiftet ejermand.
Picture
Hellerup Roklubs Rolf Traberg, Peter Gammeltoft og Thomas Weise klar til start i 10 km. åben mix, 1. division. Foto Leif Thygesen
Og så bliver både Viking og Hellerup i øvrigt presset bagfra, hvor ”Havnens Helte” fra Københavns Roklub: Andersen, Bech Mikkelsen, Schmidt, Hansen og Erikstrup vinder bronze – kun 13 sekunder efter Viking - så jo, der er hård kamp om medaljerne. ”Havnens Helte” havde denne gang ”opgraderet” deres hold med en god gammel kending Thomas Hansen fra ARK, der for år tilbage var med på ARKs herrehold, der gjorde en flot figur i mændenes DM-klasse, og som i øvrigt også tog fusen på alt og alle ved at vinde kortbane DM i 4-åres inrigger foran forhåndsfavoritterne fra DSR. 
Picture
Et koncentreret hold fra Københavns Roklub på vej til søsætning. Man kan næsten høre ”Also sprach Zarathustra” af Richard Strauss i baggrunden, mens ”Havnens Helte” er på vej til at sætte båden i dens rette element. Foto Leif Thygesen
Det ser ud til, at Thomas ”svinger” godt med de øvrige roere på holdet, og det var en særdeles tilfreds Kaptajn Kenny Andersen, der tørt bemærkede: ”Så står vi her igen”, da han sammen med sit hold havde besteget præmiepodiet. ”Havnens Helte” var som flere andre mandskaber i karambolage med startbøjen. Den kraftige afdrift i mål- og startområdet snød mange styrmænd, og kostede dermed kostbare sekunder. ”Havnens Helte” fik dog trods det en flot og hurtig start – da man var færdig med at klappe startbøjen.
Picture
Og her er de så i deres rette Element Københavns Roklub ”Havnens Helte”: Pia Erikstrup, Kenny Andersen, Thomas Hansen, Mikkel Schmidt og Andreas Bech Mikkelsen. Foto Leif Thygesen
DSRs coastalfirer: Igland, Schou, Nielsen, De Goede og Scheufens – der inden løbet havde skabt diskussion vedrørende bådens handicap – sluttede som nummer fire – men studenterroerne tildeles ikke point i den gennemgående konkurrence, og de ekstraindkøbte medaljer – som skulle være tildelt DSR-roerne, hvis de var havnet i medaljerækken - kunne arkiveres til en anden god gang.
Picture
DSRs coastalfirer var inden start udråbt til en placering helt øverst oppe, men det blev til en fjerdeplads – lige uden for medaljerækken. Foto Leif Thygesen
DSR ÅM10: Broberg Rasmussen, Støyberg, Christensen, Elgaard Larsen og Frydendahl slutter som nummer fem, men da DSRs coastalbåd ikke tæller med i pointregnskabet tildeles DSR ÅM10 syv point i klassementet.
Picture
DSR ÅM 10 Anne Broberg Rasmussen, Christian Støyberg, Jesper Christensen, Niels Elgaard Larsen og Svend Frydendahl. I Præstø blev det til en femteplads. Foto Leif Thygesen
Nummer seks og dermed ”The raisin in the hot dog end” bliver Hellerup Roklub 2: Teisel, Have og Månsson. Efter en tredjeplads i Sønderborg og en andenplads i Kolding var det nok ikke i den ende af resultatlisten, man forventede at finde Admiral Månsson & Co. Et slag er tabt, men man kan sagtens nå at vinde ”krigen”. Sjettepladsen, der udløser seks point, kom dog til at koste Hellerupianerne førstepladsen i klassementet, men intet er endnu afgjort, så mon ikke Månsson & Co. kommer stærkt igen efter ferien? Der er lagt op til en spændende og hård kamp mellem Viking og Hellerup om den endelige klassementssejr.
Picture
Det er ikke hverdagskost for Hellerup Lise Teisel, Arne Månsson og Morten Have at slutte sidst, men det skete dog i Præstø. Foto Leif Thygesen
10-kilometer åben Motionsmix, 2. division. Guld til Køge
Køge Roklub: Lerdorf, Klattkowsky, Kolster, Klattkowsky og Hansen sæsondebuterede og gjorde det godt – så godt, at det blev til en fornem guldmedalje med et relativt stort forspring. De fem køgensere gik uimponeret til sagen, og man kan kun håbe, at det ikke var sidste gang Køge Roklub valgte at starte til en langdistancekaproning.
Picture
Køge Roklub debuterede i 10-kilometer åben motionsmix 2. division med at vinde guld. Foto Leif Thygesen
Københavns Roklub ”Rapido”: Kristensen, Baumann og Soelberg hjemførte årets anden sølvmedalje. I Kolding måtte man se sig henvist til en fjerdeplads uden for medaljerækken, men i Præstø vender københavnerne stærkt tilbage til sejrsskamlen.

Jyllands eneste repræsentant, Randers Roklub, vinder bronze. Der er langt fra Randers til Præstø – så langt, at kronjyderne tillod sig den luksus, at komme lidt for sent til start. Det tog dog ikke humøret fra randrusianerne, som efter løbet glædede sig over et af årets bedste løb. Det er flot, at Randers tager turen over Storebælt, men man kan undre sig over, at ingen andre jyske hold gider at deltage. Er der virkelig så langt til Sjælland? Turen over Storebælt betaler sponsoren jo, så man kan kun håbe på at se flere jyske mandskaber, når der skal roes i Nakskov og i København senere på året.
Picture
Randers Roklub: Ida Helene Hovøre, Poul Chr. Andersen og Kim Drachmann på vej til start – lettere forsinket, men Det indhentede kronjyderne undervejs, så det blev til en bronzemedalje. Foto Leif Thygesen
Den arrangerende klub: Præstø bliver nummer fire. Årer og ror blev betjent af Bente Petersen, Jan Kaare Petersen og Jan Søndervang.

Alt i alt ser det ud til, at 2. division er ved at udvikle sig til det, den var ment som: - En klasse for lokale hold, hold der ikke ønsker at deltage i hele turneringen, hold der endnu ikke er helt ”flyvefærdige”, hold der er med for første gang og så videre.

”Ser man på tiderne i 2. division passer klasseinddelingen mellem 1. og 2. division også, så det ser ud til, at Langdistancekaproningsudvalgets (LDKUs) initiativ langsomt, men sikkert er ved at blive en succes”, siger medlem af LDKU, Kenny Andersen til roinfo.dk.
Picture
10-kilometer åben motionsmix, 2. division er inde i en god udvikling. Her er der opløb mellem Randers (forrest) og Præstø. Foto Leif Thygesen
Kvinder 10-kilometer. DSR viser hvor (mester)skabet skal stå
Inden opgøret i Præstø var DSR W10: Nors Tardrup, Bruun Nielsen og Kromann-Andersen samt Københavns Roklub ”Smilet”: Kjærulff Andersen, Klein og Skousen noteret for henholdsvis to sejre og en andenplads til DSR og en fjerde- en anden- og en førsteplads til KR. Det var således en vigtig afgørelse - med henblik på det endelige mesterskab - der skulle falde i Præstø. Københavns Roklub lagde flot ud, og førte knebent efter første ”ben”, men stille og roligt åd DSR sig ind på KR, og i mål var forskellen på 29 sekunder i DSRs favør. Emilie Kromann Andersen fra DSR sagde efter sejren: ”Det var dejligt med fladt vand. Ved årets to første regattaer har vi brugt mange kræfter på at ”overleve ” bølgerne, men i dag var der mulighed for at give den fuld skrue, og det udnyttede vi fuldt ud, så vi nærmest smadrede os selv. Og så var det i øvrigt en sjov bane med flere vendinger, det gør det hele mere spændende”.
Picture
DSR W10: Marie Bruun Nielsen, Emilie Kromann Andersen og Tanja Nors Tardrup på vej til guldmedaljerne på Præstø Fjord. Foto Leif Thygesen
Efter sejren i Kolding skrev Annette Kjærulf Andersen på sin Facebook profil: ”Vi er Danmarksmestre”. Det fik Signaturen – en lyseslukker af rang – til at forklare Annete noget om point inden man kunne kalde sig danmarksmester. Jamen, vi var da Danmarks bedste kvinde-båd i de fjorten dage, der var mellem Kolding og Præstø, var Annettes kommentar. Efter sølvmedaljerne i Præstø var det en glad Annette, der tørt spurgte Signaturen: - Må vi godt være glade nu? Og selvfølgelig må ”Smilet” være glade og føle sig som mestre, selvom det ”kun” blev til en sølvmedalje. ”Smilet” har været en kærkommen fornyelse i kvindeklassen, og selvom udgangspunktet måske ikke var helt så eliteorienteret, så har man bevist, at man sagtens kan spise kirsebær med de store.
Picture
Københavns Roklub ”Smilet”. Vibeke Skousen, Annette Kjærulf Andersen og Carina Klein lever op til deres navn og giver et lille smil undervejs. Foto Leif Thygesen
DSR Havfruerne: Albrechtsen, Fuglsang og Kronborg er tilbage på bronzepladsen fra Sønderborg. I Kolding blev det til en femteplads. Men det er de berømte marginaler, der afgør placeringerne fra tre til fem. 
Picture
DSR Havfruerne: Jannie Fuglsang, Cecilie Albrechtsen og Nina Byriel Kronborg kunne rejse hjem fra Præstø med bronze i bagagen. Foto Leif Thygesen
På fjerdepladsen finder vi DSR W12: Heiden Laugesen, Lützen Søltoft og Dahl-Petersen - kun syv sekunder efter ”Havfruerne”. Og jævnbyrdigheden fortsætter, der er kun fem sekunder ned til KVIK: Jakobsen, Lassen og Aabye på femtepladsen.
Picture
Hvis du vil vide hvor betydningsfuld du er, så stik en finger i et glas vand og se, hvor stort hul din finger efterlader – den kender vi. Men se her hvordan DSR W12 efterlader en smuk ”vandskulptur”. Foto Leif Thygesen
Københavns Roklub ”Gondolen” havde denne gang fået Kirsten Martensen med som tredje kvinde i båden. Sammen med Marie Krarup og Betina Holck roede Kirsten sig til en sjetteplads. Betina Holck kunne i øvrigt opfriske Signaturens hukommelse: I reportagen fra Kolding skrev roinfo.dk, at det var længe siden, der ikke havde stået DSR-piger øverst på sejrspodiet. Det passer ikke helt. Vi skal ikke længere tilbage end til DM-finalen 2014 i august i Humlebæk, hvor Betina Holck & Co. erobrede øverste trin på sejrsskamlen i kvindeklassen. Så er det sat på plads - undskyld til Sevelsted, Holck og Krarup – nå, det er hverken første eller sidste gang Signaturen husker forkert, eller ikke laver sin research godt nok.
Picture
Københavns Roklub ”Gondolen”: Marie Krarup, Betina Holck og Kirsten Martensen. Foto Leif Thygesen
Humlebæk Roklubs Lady Bees: Tramm, Rasmussen og Midtgaard kæmper deres egen kamp, selvom man indtil nu hver gang har fået lov til at lukke feltet. På Humlebæk Roklubs hjemmeside kan man læse følgende:

”Vores Kvinder Pia, Susanne og Jette blev i Kolding nr. 6 og sidst på 10 km i tiden 56 min 46 sek., men under 3 minutter fra førstepladsen og kun 2:40 fra bronzen. Hvis alle kvinder fik handicap efter alder, var vores blevet nr. 4 – kun 20 sekunder fra 3. pladsen. Og her kommer de 20 sekunder så ind.... For formanden har lovet en middag når kvinderne får en medalje – og det har vi nu optimeret til, at der er middag, når de har en tid der med handicap ville give medalje – og her er der så kun 20 sekunder der mangler”.

I klassen 10 km over all blev det til en fjerdeplads blandt kvindeholdene, og der er 31 sekunder op til tredjepladsen og middagen. Så det lykkedes altså ikke – denne gang. Men vær vis på, at det ikke ødelægger humøret hos de tre friske piger, og Signaturen tør egentlig godt vædde på, at det på en eller anden måde nok skal lykkes Tramm, Rasmussen og Midtgaard at hive en middag ud af Humlebæk Roklubs formand Christian Probst
Picture
Humlebæk Roklub ”Lady Bees”: Jette Tramm, Susanne Midtgaard og Pia Rasmussen. Foto Leif Thygesen
25-kilometer åben mix. Viking suverænt i spidsen
Der er Roklubben Viking – og så er der de andre. Det er som 25-kilometer åben mix har fundet sin rangliste, og når der byttes rundt på rækkefølgen skyldes det mest, at nogle hold ikke er til start. Der er pæne tidsforskelle, når man ser ned over resultatlistens placeringer, og det er som om, at hierarkiet er på plads i denne klasse.

Viking: Zangenberg, Sværke og Hansen scorede ”Hat Trick”, og vandt årets tredje sejr ud af tre mulige. Det er svært at se, hvem der skal byde de tre ”træningsnørder” op til dans. Inden der er nogen, der når at inklinere, har de tre stærke og teknisk gode sydsjællændere allerede hentet de første af de konkurrerende mandskaber. Jo, det er den gamle velkendte sang. Øvelse gør mester!
Picture
Københavns Roklub KR 2 kæmper en hård kamp ved vendebøjen udfor Feddet. Foto Leif Thygesen
Københavns Roklub: Simonsen, Minuva og Kristensen hjemfører årets anden sølvmedalje. I Kolding var man ikke til start, men i Præstø viste man igen konkurrenterne, hvad man er oppe imod. Man skal stå tidligt op, hvis man vil bide skeer med Københavns Roklubs ”Tre musketerer”. I øvrigt fik Signaturen en velfortjent røffel af KR2: Bølgerne som motorbåden genererede under Signaturens fotograferingen var generende. Og, ja Signaturen ved det godt, men alle hold fik en tur af motorbådens bølger, så der var lige forhold for alle. Under alle omstændigheder: undskyld – Signaturen ved godt, hvor irriterende det er, når man ligger og kæmper det bedste man har lært. Og så skal det lige tilføjes: Røflen blev givet med et glimt i øjet.

Aarhus/Rønne/DSR havde denne gang ren bornholmsk bemanding: Olsen, Thorsen og Vest Hansen er alle hjemhørende i Rønne Roklub. Og bornholmerne gjorde det godt. Man kunne rejse hjem til klippeøen med en bronzemedalje.

Skjold: Larsen, Krusell og Jensen slutter som nummer fire, det er i forhold til Kolding en plads ned, men man kan trøste sig med, at man i klassementet lige nu ligger nummer to efter Viking. Der kan godt blive hård kamp om sølv- og bronzemedaljerne i klassementet i 25-kilometer åben mix.

DSR ÅM13: Jensen, Elgaard Larsen og Garflet-Nielsen slutter som nummer fem, men havde dog igen en forholdsvis tæt kamp med Skjold. 40 sekunder skiller de to mandskaber. I Kolding delte Skjold og DSR ÅM13 bronzemedaljen med nøjagtig samme tid.
Picture
Præstø Roklub Poul Bramsen, Martin Poulsen og Mai-Britt Bille. Foto Leif Thygesen
Præstø Roklub: Bille, Bramsen og Poulsen slutter som nummer seks. Poul Bramsen savner ”legekammerater” med samme indstilling som Præstø-holdet: Vi ved godt, vi er langt fra medaljerne, men vi prøver hver gang at sætte vores eget personlige mål. Som regel: En tid der giver en gennemsnitstid på mindst ti kilometer i timen, og så helst undgå sidstepladsen. - Kom nu, siger Poul Bramsen, det kunne være sjovt, hvis vi var lidt flere.

KVIK IV: Lyne, Kjar og Kofoed får lov til at lukke døren i 25-kilometer åbn mix. Inden man nu peger finger ad det resultat, skal man lige vide, at Iver Kjar er frigivet kanin fra i år, oplyser Dorte Lassen fra KVIK. En flot debut – man kan håbe, at Iver & Co.er parat til endnu en tur, når det næste gang går løs i Nakskov.

25- kilometer mænd. DSR vinder duellen mod Kalundborg
Det blev DSR: Geertsen, Møller Andersen og Søby Pedersen der trak sig sejrrigt ud af duellen med Kalundborg: Hansen, Christensen Bang og Modin. Der var flow og glid i DSRs båd, og det var et fokuseret mandskab, der roede et veldisponeret løb og holdt hele vejen hjem. Træning i bølger på Øresund viste sig at være en god investering, og ved de forholdsvis store sidebølger langs Feddet lykkedes det at holde fart i båden.
Picture
DSR M1 Nicolai Møller Andersen, Niels Geertsen og Jacob Søby Pedersen kan holde sommerferie på førstepladsen i klassementet. Foto Leif Thygesen
Kalundborg Roklubs Bjarke Christensen Bang var naturligvis skuffet efter løbet. ”Sidebølgerne ved Feddet ødelagde det noget for os, men vi roede egentlig et okay løb - det var bare ikke hurtigt nok. Nu har vi fået en udfordring af de store, og så må vi se om vi kan gøre noget ved det efter ferien”. 
Picture
Kalundborg Roklub: Lars Modin, Aleksander Hansen og Bjarke Christensen Bang. Foto Leif Thygesen
Humlebæk Roklub: Tramm, Rosenberg og Probst ror et godt løb og belønnes med en bronzemedalje. I 25 km over all vandt man endnu en sejr og Humlebæk har efterhånden opbygget et solidt forspring i klassementet i 25 km over all.
Picture
Humlebæk Roklub Ryan Rosenberg, Jens Jørgen Tramm og Christian Probst. Foto Leif Thygesen
DSR M2: Christensen, Schmidt Hansen og Kjærgaard Jensen ror sæsonen tredje fjerdeplads hjem. KVIK III: Valintelis, Povilenas og Hansen slutter som nummer fem. Og det er egentlig et bemærkelsesværdigt resultat. Valdas Valintelis og Ernestas Povilenas er kaniner fra i år, og ingen af dem havde før regattaen roet 25 kilometer på en gang. Så det må siges at være en lovende debut, når man kan følge med de langt mere erfarne mandskaber. Med det potentiale har Roforeningen KVIK måske et nyt storhold på vej i mændenes klasse?

DSR ”Totterne”: Pierrel Mikkelsen, Stentoft og Adelbert Hansen slutter som nummer seks.
Picture
KVIK III: Jesper Hansen, Valdas Valintelis og Ernestas Povilenas. Foto Leif Thygesen
Sommerferie
Med afviklingen af Præstø Roregatta er der dømt sommerferie frem til den 8. august, hvor næste afdeling af Langdistanceturneringen roes i Nakskov under navnet ”Lollands Havørn”. God ferie til alle. Roinfo.dk skal snarest vende tilbage lidt statistik og andre oplysninger om forårs sæsonen i Langdistanceturneringen.
lthygesen@youmail.dk

0 Comments



Leave a Reply.

    Picture

    Langdistancekap

    Optaktsartikler og reportager fra Langdistanceturneringen, maratonregattaerne mv. 

    Picture
    Langdistancekaproernes gruppe på Facebook. Klik på logo

    Arkiv

    Oktober 2019
    September 2019
    August 2019
    Juli 2019
    Juni 2019
    Maj 2019
    Februar 2019
    Januar 2019
    November 2018
    September 2018
    August 2018
    Juli 2018
    Juni 2018
    Maj 2018
    April 2018
    November 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    August 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Maj 2017
    April 2017
    September 2016
    August 2016
    Juli 2016
    Juni 2016
    Maj 2016
    December 2015
    September 2015
    August 2015
    Juli 2015
    Juni 2015
    Maj 2015
    Marts 2015
    November 2014
    September 2014
    August 2014
    Juli 2014
    Juni 2014
    Maj 2014
    April 2014
    Februar 2014
    Januar 2014

    Kategorier

    Alle

    RSS-feed

Mette Bacher
T: 61 73 43 08
E: info@bachers.dk
Leif Thygesen
T: 21 48 27 60
E: lthygesen@youmail.dk
Copyright© Roinfo.dk